BRU GABINET ASSESSOR, S.L.P., és un despatx professional dedicat a l’assessorament de la petita i mitjana empresa, va ser fundat a Barcelona l’any 1960, trobant-se el seu domicili inicial al número 230 del carrer de Roselló de Barcelona, i a partir de l’any 1986 la nostre seu es troba a la Avinguda de Diagonal, 415 4rt. Pis de Barcelona.


La coincidència de la seva fundació amb la gran variació soferta durant els últims quaranta anys en el camp legal en tots els seus aspectes, però concretament en els àmbits laboral, social, tributari, comptable i d’altre mena vinculats principalment a l’empresa, fa que BRU GABINET ASSESSOR, S.L.P., hagi anat caminant conjuntament amb l’evolució legislativa i per tant assimilant pas a pas tota aquesta evolució fins als nostres dies i poder oferir un servei de qualitat a tots i cadascun dels nostres clients.


El nostre lema es el de donar un servei global al nostre client, ja sigui directament per BRU GABINET ASSESSOR, S.L.P., o bé des dels nostres col·laboradors professionals dedicats a disciplines complementaries a les nostres.